Ne vend qe te harxhoni kohe duke kerkuar ne Internet, kjo faqe e sitit tone mundohet t'jua lehtesoje punen. Nepermjet kesaj faqeje, ju mund te lexoni dhe shikoni median shqiptare ne Internet - nje permbledhje e siteve te gazetave, revistave, televizioneve dhe radiove kryesore shqiptare. Ne kete faqe ju gjithashtu do te gjeni te renditura te tjera site informative dhe ndihmese qe ne mendojme se mund t'ju vlejne. Per te vizituar nje nga sitet e renditura:


  1. Zgjidh nje nga listat dhe kliko ne emrin e sitit qe deshiron te vizitosh.
  2. Per t'u kthyer ne kete faqe, kliko "Back" ne menune e sitit qe po viziton.

Gazeta shqiptare
Revista shqiptare
TV/Radio/Agjenci Lajmesh
Site informative
Site ndihmese


Per fakte mbi Shqiperine,
klikoni ne harte.

© Bota Shqiptare · P.O. Box 2269 · Worcester, Massachusetts 01613 · USA
Dizenjoi: Zara D-Zign