Galeri Fotosh

Tirana eshte kryeqyteti i Shqiperise, si dhe nje qytet shume i vecante Europian. Per te shijuar pamje nga ky qytet i bukur, klikoni ketu.

Per pamje piktoreske nga Shqiperia, klikoni ketu.
Boston eshte kryeqyteti i Massachusetts dhe nje nga qytetet me te medha ne Amerike. Per te pare disa foto nga ky qytet spektakolar, klikoni ketu.

Per te tjera pamje nga Massachusetts, klikoni ketu.
Worcester eshte qyteti i dyte me i madh ne Massachusetts (pas Boston-it). Ky qytet shquhet per natyren e tij te bukur qe merr ngjyra te mahnitshme sidomos ne stinen e pranveres dhe te vjeshtes.

Per disa foto nga Worcester-i, klikoni ketu.


Kliko harten per me shume foto.

Kliko harten per fakte nga Mass.

© Bota Shqiptare · P.O. Box 2269 · Worcester, Massachusetts 01613 · USA
Dizenjoi: Zara D-Zign